2023/2024 sezone - proveržis Nostra.lt-RKL soc. tinkluose

2023/2024 Nostra.lt-RKL sezonas pasiekė reikšmingą proveržį viešinime, pritraukdamas daugiau dėmesio nei bet kada anksčiau. Sėkmė viešinime prasidėjo dar vasarą kuomet buvo pasirašytos bendradarbiavimo sutartys su tokiais partneriais kaip „MadeinVilnius.lt“ bei Radijo stotis „Kelyje“. Bendradarbiaudama su šiais partneriais lyga praplėtė savo matomumo lygį  pasiekdama dar platesnę auditoriją žmonių skirtinguose regionuose. Prie lygos viešinimo, taip pat labai prisidėjo sustiprintas dėmesys ir turinio kūrimas socialiniuose tinkluose, leidęs pasiekti dar platesnę auditoriją ir aktyviau įtraukti vietos bendruomenes bei lygoje rungtyniaujančius klubus.

Didžiausias suaktyvėjimas buvo pastebėtas „Facebook“ ir „Instagram“ socialinių tinklų platformose, kur užfiksuotas 600 tūkst. ribą perkopęs pasiekiamumas. Lyginant su praėjusiu sezonu tai net 6 kartus didesnis rodiklis. Tuo pačiu laikotarpiu buvo sulaukta arti 300 tūkst. unikalių lankytojų Nostra.lt-RKL „Facebook“ ir „Instagram“ profiliuose. Įdėtas darbas buvo vainikuotas pritraukus pustrečio tūkstančio naujų sekėjų.

Toks skaičių augimas koreliuoja su padidėjusiu pačios lygos vaizdo turinio kūrimu ir lygoje rungtyniaujančių klubų didesniu dėmesiu šiam aspektui. Šiame sezone vaizdo turinys tapo puikia niša lygos partnerių ir rėmėjų integracijai, publikuojami interviu reportažai, specialios laidos, rungtynių momentai, tinklalaidės, spaudos konferencijos sulaukia milžiniško sekėjų susidomėjimo. 2023/2024 sezone iš viso užfiksuotos 298 006 tūkst. peržiūros minutės, kai praėjusiame sezone šis skaičius vos tesiekė 36 tūkts. Toliau plėtoti šį turinį lygoje atsirado TikTok profilis, kuriame irgi auginama auditorija.

Esame pasiruošę pasiūlyti įvairias reklamos bei bendradarbiavimo galimybes, tad kviečiame kreiptis el. paštu info@rkl.lt arba susisiekti telefonais +370 (602) 72 029.